Contact Form

Send an Email. All fields with an * are required.

About Us

Global Travel,vjen me afer jush me faqen e saj te internetit per t’ju ofruar te gjithe te interesuarve mundesine per tu informuar me shume rreth larmise se sherbimeve te udhetimit , cilado qofshin ato individuale apo te organizuara ne grup si dhe mjaft ide e njohje me destinacione te reja.

Address

  • Rruga e Elbasanit, Pallati Edil AL-IT , (Në krahë të AMB. Amerikane)
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +355 4 2268 888
  • +355 692026888
  • http://www.globaltravel.al